Společnosti ICZ a.s. získala další ocenění CISCO – Partner of the Year

1. 10. 2015, ICZ a.s.

V prvním říjnovém týdnu se konaly další Partnerské dny Cisco, kde byla ICZ již tradičním hostem. V rámci celodenního semináře byl shrnut minulý rok v číslech a byly představeny priority na další rok.

Vzhledem k časté spolupráci sekce Infrastruktura právě se společností Cisco, se jistě dal očekávat skvělý výsledek. ICZ byla na Partnerských dnech vyhlášena Nejlepším partnerem pro Public sektor. Sekce Infrastruktura byla v minulosti několikrát oceněna jako Silver Partner společnosti Cisco, Partner of the Year či Premier Certified Partner.
Letošní ocenění bylo získáno díky zakázce na Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje za projekt Modernizace Komunikační Infrastruktury v objemu přes 100 mio Kč. Součástí zakázky bylo také vybavit Ředitelství videokonferenčními jednotkami Cisco, které máte možnost využívat i v zasedacích místnostech v budově ICZ. Tyto jednotky lze propojit s IP telefony, a také je možné pořádat videokonference za pomoci programu Cisco WebEx, který lze nainstalovat do počítačů, tabletů a mobilních telefonů.