Novinky v produktech ICZ e-spis® a ICZ DESA®

23. 03. 2016

Již více než 14 let rozvíjíme náš vlastní systém pro vedení spisové služby ICZ e-spis®, ke kterému postupem času přibyla i ICZ DESA® jako systém pro dlouhodobé a důvěryhodné ukládání elektronických dokumentů.

Každý rok se snažíme našim více než 300 zákazníkům přinášet mnoho nových funkcí a úprav odrážejících aktuální legislativu. Nejinak je tomu v letošním, na legislativní změny bohatém roce.

Hned 1. 7. 2016 nás čekají dvě relativně zásadní změny.

1. Účinnost nařízení Evropského parlamentu a rady č. 910/2014 (známé jako eIDAS) u
2. Zákon č. 340/2015 o registru smluv

Na obě se dlouhodobě připravujeme a seznamujeme s nimi i zákazníky. Nejen z těchto důvodů jsme 29. 4. 2016 uspořádali neformální setkání tajemníků a radních pražských městských částí, které se konalo v prostorách Úřadu městské části Praha 13, kde jsme všechny účastníky seznamovali s novinkami v našich produktech. Další možnost představit naši práci jsme využili 16. 5. 2016 v Nymburce na tradičním celorepublikovém Setkání tajemníků měst a obcí, kde jsme s prezentacemi vystoupili hned dvakrát. U příležitosti vydání nové verze produktu ICZ DESA® proběhla dne 24. 5. 2016 v prostorách pražské centrály ICZ akce pro stávající zákazníky. Z nových funkcí a modulů byla představena například funkce